top of page
Køb af killing
332304584_1565418317289885_8402797375185587937_n.jpg
P-kuld 9 uger.JPG
325819917_1322982658482558_1038177776320239680_n.jpg
Vi har lejlighedsvis killinger til salg. Man er altid velkommen til at kontakte os hvis man er interesseret i en killing fra Shadowpaw eller vil høre hvornår der er killinger til salg.

Det anbefales man henvender sig via mail (shadowpaw@live.dk) og fortæller os lidt om sig selv og de erfaringer man har med katte. Det er også en god idé at gøre sig nogle tanker om hvad det er for en type killing, man kunne tænke sig.
Som udgangspunkt er folk velkomne til at komme forbi på et uforpligtende visit og møde os og vores katte. Vi henstiller dog til at man IKKE tager ud og besøger andre katteopdræt lige inden man kigger forbi her! Når vi har killinger er disse sårbare over for infektioner og besøgende kan let komme til at slæbe vira, bakterier eller parasitter med (på tøj og sko) fra et sted til et andet. Af samme årsag tager vi heller ikke på udstillinger når vi har små killinger.

Vi har et stort ønske om at matche den rette killing til den rette køber, da det ligger os meget på sinde at killingen og dens nye ejer bliver glade for hinanden og får glæde af hinanden mange år frem.

Ved køb af en killing fra Shadowpaw gælder:     
Killingen er minimum 14 uger gammel og
Har fået ormekur
Har fået basisvaccination ved 8 og 12 uger (Purevax RCP)
Er blevet undersøgt af en dyrlæge og er fundet sund og rask og fri for ektoparasitter.
Er blevet chippet og registreret i Dansk Katteregister
Har fået lavet sundhedsbog (pas hvis til opdræt)
Har en FIFe stamtavle
Har en købskontrakt

Desuden medfølger en killingepakke med foder til den første uges tid og lidt legetøj.

En killing solgt til kæl vil være kastreret/steriliseret inden den flytter hjemmefra.

Killinger til opdræt sælges kun til registreret opdrættere.  
     
Vi sælger generelt ikke katte/killinger som skal være fritgående. At katten ikke må være fritgående er ikke det samme som at den ikke må komme ud. Hvis man har en kattesikret have, en løbegård eller lærer katten at komme ud i sele, er det fint.
Som udgangspunkt har man pligt til at holde sine dyr på egen matrikel. Dette gælder også for katte. Ikke alle synes ens kat er lige så gudeskøn som man selv synes og man bør respektere folk ikke vil have ens kat rendende i deres have.

Vi lægger vægt på at lave sunde, søde, sociale og racetypiske skovkatte.
Vi forbeholder os ret til at afvise købere uden grund.
bottom of page